top of page

POGOJI POSLOVANJA IN UPORABA SPLETNE STRANI

1. Splošni pogoji
Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.premshamasati.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Premshamasati.com je spletna stran, ki jo upravlja Selma Kralj s.p., ponudnica storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani premshamasati.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta. telefon),
3. bistvene značilnosti storitev,
4. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,
5. način plačila
6. časovno veljavnost ponudbe
7. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop;
8. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.

3. Ponudba storitev
Zaradi narave naših storitev se dogodki na spletni strani premshamasati.com pogosto ažurirajo in spreminjajo.
Vse meditacije in programi se izvajajo pod strokovnim vodstvom ponudikov, ki se zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.
Premshamasati.com si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridržuje pravico spremembe ali odpovedi meditacij/programov v primeru bolezni, spremembe delovnega urnika, premajhnega števila prijav.

4. Načini plačila
Na spletni strani Premshamasati.com ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
Meditacijske aktivnosti, Delavnice, Individualne seanse in ure:

  • Preko PayPal sistema na premshamasati.com

5. Cene
Objavljene cene veljajo za vse stranke. Cene ne vsebujejo DDVja, ker Selma Kralj s.p. ni obvezanec za DDV. Cene veljajo v trenutku prijave, oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.
Premshamasati uporablja tudi cenovne pakete, zato, da zagotovi strankam možnost cenejšega dostopa do storitev.
Plačilo mora biti opravljeno pred začetkom programa in je nepovračljivo, razen v primeru odstopa ali odpovedi, kot navedeno v točkah 7 in 8.

 

6. Rezervacija mesta in nakup
Rezervacija mesta je opravljena z izvršitvijo plačila, kateri sledi izdaja računa. 

7. Pravica do odstopa od nakupa
Po nakupu je odstop možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 1 dan pred začetkom izbrane storitve ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti ponudniku predloženo zdravniško potrdilo. 
V tem primeru je možno storitev nadomestiti v prihodnjih terminih ali vprašati za povračilo denarja. 
Povračilo denarja se zahteva pisno na premshamasati@gmail.com

8. Pogoji odpovedi storitve
Uporabljen predplačniški kredit (razen v zgoraj navedenih izjemah) v primeru odpovedi rezervacije ali neprihoda ne bo povrnjen.

9. Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo, prav tako bodo trajno varovane osebne slike tečajnikov pridobljene na vadbah, delavnicah, programu. Izbrane slike tečajnikov bodo objavljene samo v primeru dogovora in pisnega soglasja tečajnika o njihovi objavi.

10. Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila ali telefona posredovanega na spletni strani premshamasati.com pod Kontakti, v Obrazcih za naročnike ali ker je Uporabnik sam poiskal ponudnika po e-mailu ali telefonu,  samo za namene opominov, specifičnih informacij o izbranih storitvah, odpovedi storitev ali informacij o spremembi podatkov meditacij, delavnic, programov. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila premshamasati@gmail.com v času uradnih ur in sicer: od ponedeljka do petka med 09:00 in 17:00 in v sobotah med 09:00 in 13:00.

11. Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij
Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite na strani Privacy Policy.

12. Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zapolnjenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.
Vse programe, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim delavcem.

13. Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektonske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.
Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

14. Pomembno obvestilo
Svetovanja in vse metode,delavnice in programi opisani na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj, vadb in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.

bottom of page